Disclaimer

Disclaimer Websites

  • WP Hotels & Events behoudt zich het recht voor niet verantwoordelijk te kunnen worden gesteld voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheidclaims inzake schade veroorzaakt door het gebruik van eender welke verstrekte informatie, inclusief onvolledige of onjuiste informatie, zullen bijgevolg worden verworpen.
  • Elk aanbod is niet-bindend en zonder verplichting. Gedeeltes van de pagina’s of de volledige publicatie, inclusief alle aanbiedingen en alle informatie, kunnen gedeeltelijk of compleet gewijzigd worden door WP Hotels & Events zonder aparte aankondiging.
  • WP Hotels & Events is niet verantwoordelijk voor wat voor inhoud dan ook waarnaar gelinkt of verwezen wordt op deze pagina’s.
  • WP Hotels & Events is niet verantwoordelijk voor eender welke posts of berichten die gepubliceerd worden door de gebruikers van discussieplatforms of guestbooks die op de websites voorzien zijn of die aan WP Hotels & Events gelinkt kunnen worden.
  • WP Hotels & Events heeft de intentie om geen met copyright bezwaard materiaal te gebruiken voor deze publicatie. In het geval van een onmogelijkheid ter zake zal WP Hotels & Events het copyright van het respectievelijke voorwerp vermelden. Copyright berust op eender welk door WP Hotels & Events gecreëerd materiaal. Het dupliceren of gebruiken van grafische voorstellingen, geluid of tekst in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan, tenzij hiervoor het akkoord is gegeven door WP Hotels & Events.
  • Als gedeeltes of individuele formuleringen van deze tekst niet wettelijk of niet correct zijn, dan heeft dat geen enkele invloed op de inhoud of de geldigheid van de andere gedeeltes.

Laatst geüpdated: 06 september 2022

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste surfervaring op onze website krijgt. Lees meer in onze privacy policy.

Voorkeuren