Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

  • Alle bezoekers worden verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen en correct te reageren op eventuele verzoeken van de zaalmedewerkers.
  • Het is verboden om onze zalen te betreden met flessen, blikjes, alcohol, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Misbruik wordt strafrechtelijk vervolgd.
  • In onze zalen geldt een absoluut rookverbod. Overtredingen worden beboet. Rokers kunnen op vertoon van hun ticket de zaal wel verlaten om een sigaret op te steken in de daarvoor voorziene ruimtes.
  • Respecteer de eigendommen en de nachtrust van onze buren.
  • Lever een inspanning om geen zwerfvuil in en rond onze zalen achter te laten.
  • WP Hotels & Events kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele diefstal, verlies of schade van persoonlijke voorwerpen.
  • Behoudens schriftelijke toestemming van WP Hotels & Events is elk commercieel gebruik van de naam of het logo van het evenement of de artiest strikt verboden.
  • Houd er als toeschouwer rekening mee dat een evenement kan worden gefilmd of gefotografeerd. Daardoor bestaat de kans dat je in beeld wordt gebracht. Door het bezoek aan de show stemt u hier onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in. Voor zover de bezoeker in het kader van de opnamen enige intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten en/of naburige rechten, zou kunnen doen gelden, draagt de bezoeker – thans bij voorbaat – alle (huidige en toekomstige) wereldwijde, onbeperkte (intellectuele eigendoms-) rechten geheel, onherroepelijk en onvoorwaardelijk over aan WP Hotels & Events. WP Hotels & Events is onbeperkt gerechtigd om de opnamen en foto’s, geheel en/of gedeeltelijk, openbaar te (doen) maken, te (doen) verveelvoudigen, beschikbaar te (doen) stellen aan het publiek of anderszins te exploiteren in de meest ruime zin van het woord op elke wijze heden of in de toekomst ook bekend. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat WP Hotels & Events het recht heeft om de opnamen en foto’s (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie, te gebruiken op dvd’s, internet of anderszins te exploiteren.

Laatst geüpdated: 06 september 2022

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste surfervaring op onze website krijgt. Lees meer in onze privacy policy.

Voorkeuren